Ombyggnad sker 

Det kommer den närmaste tiden att ske en ombyggnad här på hemsidan. Gee of sweden kommer byta namn till Design by E och kommer med detta också nischas in till tagelsmycken i kombination med silver och guld.  Jag gör detta för att det är roligast att arbeta med och för att det är väldigt uppskattat bland både hästburna och incke hästmänniskor där ute, dessutom blir det ortoligt vackra smycken av denna kombination. 

Då jag gör allt från ringstomar till berlocker själv så kommer leveranstiden öka en del för smyckena men du kommer istället blir helt fri i dina ösnkemål om utförande.  

Nytt är också att du kommer kunna välja på flätat eller vävt tagel, tidigare har det endast varit möjligt att få flätat tagel. Samt att det kommer komma in fler olika modeller och utökat sortiment.  Så även du som inte har tagel eller häst kan nu beställa ett tagelsmycke från oss.  

Kommentera gärna: