Nya små alster och ett fantastiskt väder 

I takt med att det blir ljusare och varmare ute känner jg mig mer levande igen, det är något med vinter och att vara inomhus som inte passar mig alls. Jag blir som en liten zombi som går runt och halvlever men aldrig riktigt känner mig helt vid liv.  Men med start i förra veckan när det åter blev varmare och framför allt ljusare ute så började det pirra på insidan av kroppen igen och fylld med energi poppar idéerna upp en efter en och mynnar ofta ut i ett smycke. 

Jag hade lite beställningar av tagelarmband som låg liggande så de gjordes klara och leverades till kund igår. Det skulle vara ett lite finare och ett vardagsarmband från samma häst. Resultatet kan ni se nedan 

armbanden blev mycket uppskattade och det glädjer mig väldigt. 

Jag bestämde mig också för att testa att blanda material nu när jag börjat med guld och lät ett nytt smycke växa fram. Jag har mycket sällan en plan eller en skiss att följa när jag gör ett smycke utan sitter mer med en idé och så testar jag om den är gångbar. Denna gång växte en fjäder fram ur en bit silverplåt, Jag har hammrat fram fjädermönstret och på fjärdern sitter en liten fjäril gjord ur 1,6 mm 18 K guldtråd, fjärilen är också smyckad med en äkta diamant. 

Nu när det är varmare ute igen och jag inte har förmågan att sitta inomhus kommer jag att förlägga smyckestillverkningen till kvällarna och fortsätta jobba på med hovslageriet under dagtid vilket också är min huvudsyssla samt ridningen, det är ju extra härligt att komma ut på en riktigt skön långtur när det är nära +10 grader varmt och solen värmer.  Våren är verkligen en härlig tid. 

Ta hand om er. 

Kommentera gärna: