Jag har haft en tanke sedan jag började jobba i silver att jag gärna också skulle vilja jobba i guld och erbjuda kunden exakt vad den önskar, men guld är dyrt och lämnar inga utrymmen för misstag så som silver gör. Så jag har övat o tränat med silver tills igår när jag äntligen vågade sätta tänderna i en liten guldbit. Det blev en spontan ring med sten och rosblad (se bilden ovan) otroligt nöjd med resultatet och lite förvånad över att det nästan var lättare att jobba i rödguld än silver, när jag gjorde hästsko i roseguld kändes det helt tvärt om, tänk vad konstigt det kan vara.  Ringen kommer finnas i webbshoppen för den som är intresserad.  

Vid sidan av detta projekt jobbar jag just nu med lite tagelarmband som ligger på beställning, ni får en lite förtitt nedan, fler bilder kommer när de är klara och modellerna kommer även ut som alternativ i shopen. 

Tack för att ni kikar in, ha en fin dag. 

Detta är ett blogginlägg

Kommentera gärna: