Så otroligt nervös 

Jag är så vansinnigt nervöst för släppet av den här sidan, jag är rent rädd för att det ska bli en riktig flopp. Räcker jag till, har jag hantverkskunskapen. kommer mina alster att gillas.. det är tankar som fortgående dyker upp i mitt huvud. ni har säkert själva hamnat i detta träsk ibland, men jag väljer att se dessa tankar som sunda men ej begränsande för det är i begränsandet de blir negativa och jag har fått sån otroligt respons på de smycken jag tillverkat och från beställare att jag är alldeles varm inombord och nu vågar hoppa ut för stupet och rätt in i tunneln av ovisshet. 

När ni läser detta är hemsidan uppe och jag har förhoppningsvis slutat skaka av nervositet, eller så sitter jag livrädd än. vi får se vad som händer. 

Silvret har fått mig helt fast och det är såå vansinnigt roligt att skapa och testa sig fram, vad funkar, vad funkar inte, hur kan man bygga till olika former och så vidare. Ett kort tag kände jag mig lite begränsad men har nu köpt en dremel med gravyrenhet vilket ger mig möjlighet att skapa mönster och former på ett annat sätt en vad filen tillät. Jag har även beställt ett gäng verktyg för handgravyr vilket gör att ni som beställer ringar, halsband eller armband kommer kunna få en djup och hållbar gravyr i era smycken, men valfri text eller mönster. 

jag kommer också börja jobba mer i guld och mixa de olika metallerna för att ge er möjlighet till fullständig frihet i er beställning. 

Den senaste beställningen jag jobbade med var en ring med en uggla på, det var även ungefär de instruktionerna jag fick för denna ring samt att den skulle vara ställbar för att kunna ändras beroende på vilket finger den skulle passa.  Resultatet är bilden ovan inlägget.  

Ta nu hand om er och stort tack för att ni kika in hos mig / vi ses ! 

Kommentera gärna: