En ny start och en ny resa 

Det är så uppfriskande att få börja ett nytt år, att få lämna det gamla bakom sig och få starta igen. Det är som att upptäcka sig själv och en ny plats på en och samma gång. 
Hela 2018 gick jag runt och kände en stress, speciellt mot slutet av året, det var som om det aldrig någonsin blev nyår. Men NU äntligen är den 1 januari 2019 här och jag lever om på nytt. 

Jag vet inte vad det är men det känns som detta kommer bli mitt år. Ett år fyllt med lycka och välgång och en möjlighet att få landa i att vara jag fullt ut. Att få kombinera mina intressen, att få leva och bo med den människan som på så kort tid kommit att betyda så mycket. Den där mannen jag kan titta på och känna pirr ända ner i från fötterna till håret för att han är så fin som människa och för att han alltid finns där vid min sida och stöttar alla mina tokigheter och för att han låter mig vara mig. Något som är så oerhört viktigt i livet.  

Jag har i år också bestämt mig för att våga visa upp mina alster för allmänheten och ge er som gillar min konst, mina smycken och mina foton att ge er möjlighet attv köpa ert eget alster direkt från mig här på sidan. det är dags att sluta gömma sig och släppa rädslan för att andra inte ska uppskatta det man gör. Nej jag vill dela med mig till mer än en bråkdel på facebook. 

Jag väljer i år att göra mig offentlig som konstnär och visionär, en människa som ser möjligheter istället för hinder.   Jag känner en så starkt och stor längtan efter att komma ut från det förväntade och att få leva ut mitt kreativa jag till fullo, det är ju faktiskt just min kreativa sida som ledde mig in på hovslagare yrket, i kombination med min stora passion för hästen.  Låt oss bestämma att vi är den vi är ämnad att bli och låt inget komma i vår väg. Det är ju också så att livet pågår inte för alltid och jag är så innerligt trött på att vänta på sen, sen när barnen är stora, sen när lånen är avbetalda, sen när vi äger vårt eget hus, sen när vi nått maj, sen när vi..... ja ni hör ju själva, i den här  takten kommer man ingen stans, det enda som händer är att vi skjuter allt på framtiden och tänkt om vi inte är där. Då har vi missat en massa och det vore slöseri med resurser.  

Kommentera gärna: